Over ons

Autotechniek Leenders is sinds 1995 een begrip in Andelst. Henry Leenders is in 1995 als eenmanszaak begonnen in een werkplaats op de Ambachtsweg. Door zijn grote technische en specialistische kennis groeide het bedrijf al snel uit tot een begrip in Andelst. Het bedrijf stond bekend om zijn vele banden voor scherpe prijzen en de inbouw en het afstellen van LPG-installaties. Al snel bleek dat de werkplaats te klein werd en het bedrijf moest uitbreiden om zo de grote klantenkring te kunnen blijven bedienen. In maart 1999 is Autotechniek Leenders daarom verhuisd naar een nieuw bedrijfspand op het industrieterrein De Schalm in Andelst. In 2003 heeft Autotechniek Leenders een eigen spuitcabine gebouwd, zodat we alle soorten schades kunnen behandelen. Verder is er een voorbewerkingsafdeling met een richtbank om daar de auto klaar te maken om de spuitcabine in te gaan.

 

Ook zoon Jeroen Leenders had het autovirus al vroeg te pakken. Naast zijn opleiding tot autotechnicus was hij in zijn vrije uren in de werkplaats van Autotechniek Leenders te vinden. Jeroen heeft een grote passie voor Volkswagen en Audi en heeft van zijn hobby zijn beroep kunnen maken.

over ons.jpeg

Eigenaar Jeroen Leenders

Door de jaren heen heeft Jeroen erg veel ervaring opgedaan door hobbymatig zelf snelle motorblokken te ontwikkelen en in te bouwen in andere Volkswagen modellen. Daardoor hebben we veel kennis in huis, omdat we daar tegen problemen aanlopen die we met gewone reparaties en onderhoud niet tegenkomen.

 

Inmiddels is Autotechniek Leenders gegroeid tot een specialistisch bedrijf met veel kennis en een allround werkplaatsuitrusting. In 2018 werd het stokje officieel overgedragen van vader op zoon en nam Jeroen de leiding over.

BOVAG

Ons bedrijf is lid van de BOVAG, waardoor u zeker bent van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan ook blijven voldoen.