Service

Autotechniek Leenders app

Wij hebben onze eigen app ontwikkeld. Ontvang relevante meldingen over uw auto, blijf op de hoogte van het laatste nieuws, meld makkelijk uw schade melden, maak snel een afspraak maken en ontvang informatie over storingen met de Autotechniek Leenders app. Onze app is beschikbaar voor Android en iOS en te vinden onder de naam Autotechniek Leenders.

 

Bandenopslag

Beschikt u over winter- en zomerbanden? Laat de banden die uit het seizoen zijn dan gratis opslaan bij ons. Zo bent u ervan verzekerd dat ze veilig en droog staan. 

 

Service Autotechniek Leenders

 

Vervangend vervoer

Als uw auto voor onderhoud naar de garage moet, kan het lastig zijn dat u zonder vervoer zit. Bij ons is dat niet nodig! Staat uw auto in onderhoud? Maak gebruik van onze leenauto of leenfiets.

 

Haal- en brengservice

Uw auto voor onderhoud naar de garage brengen en ophalen neemt flink wat tijd in beslag. Met onze haal- en brengservice maakt u een einde aan dit tijdsverlies. Wanneer u een afspraak maakt voor onderhoud of reparatie kunt u aangeven of u de wagen opgehaald wilt hebben. De auto halen wij bij u thuis of op kantoor op en leveren we ook weer af.